Al 60 jaar uw betrouwbare partner

Biddle viert 60-jarig jubileum

Biddle BV opereert al 60 jaar op de Nederlandse markt. Het bedrijf is in 1957 gestart in Amsterdam en vanaf 1962 is Biddle in Kootstertille gevestigd. Dit kleine Friese dorp vormt het centrum van de Biddle activiteiten op het gebied van klimaatbeheersing en klimaatscheiding. 60 jaar ervaring heeft geresulteerd in een uitgebreide RD-afdeling, een eigen productiehal en deskundige internationale verkoopteams. Met vestigingen in Nederland, Canada, United Kingdom, België, Duitsland, Frankrijk en daarnaast diverse export activiteiten is Biddle uitgegroeid tot een toonaangevend internationaal bedrijf wat haar sporen in de klimaatbranche ruimschoots heeft verdiend.

Op 15 september openen wij onze deuren en krijgen onze relaties een kijkje achter de schermen bij Biddle. De laatste productinnovaties, zoals het warmteterugwinsysteem, model HR, wordt dan gepresenteerd.

Uw partner voor optimale klimaatoplossingen

Al bijna 60 jaar produceert en levert Biddle wereldwijd innovatieve klimaatoplossingen op het gebied van verwarming, ventilatie, koeling en klimaatscheiding. 

Biddle heeft ruime ervaring in het samenstellen van klimaatoplossingen op maat en kan zich met recht uw partner in elke stap van het proces noemen

Waarom Biddle?

  • Betrouwbare klimaatoplossingen
  • Klimaatsystemen op maat
  • Wereldwijd netwerk
  • Innovatieve & marktconforme klimaatsystemen
  • Energiebesparende klimaatscheiding

Nieuw SensAir luchtgordijn

Het gerenommeerde CA2 comfort luchtgordijn van Biddle is per 1 november vervangen door de SensAir! De SensAir is sterk verbeterd op het gebied van regeling, geluid en design en is qua comfort en energieprestaties een aanwinst boven elke deuropening.

De nieuwe SensAir realiseert niet alleen de optimale klimaatscheiding, maar nog belangrijker, wij zorgen ook voor bewijs dat deze klimaatoplossing werkt. Voor gedetailleerd inzicht in uw comfort en energieprestaties hebben we een een aantal tools beschikbaar om dit te monitoren, analyseren en te regelen. Zo wordt altijd proactief naar optimalisatie gezocht. Nieuwsgierig? Wij voorzien u graag van uitgebreid advies.

publicaties

SensAir: baanbrekend en uiterst energiezuinig luchtgordijn

Het is niet voor de eerste maal dat Biddle, gevestigd in Kootstertille, baanbrekend werk heeft verricht ten aanzien van klimaatscheiding. Met het per oktober dit jaar geïntroduceerde SensAir comfort-luchtgordijn is absoluut alle kennis gebundeld die Biddle heeft vergaard in de afgelopen zes decennia.

Lees meer
MAT Hybride: duurzame en veilige klimaatscheiding

“Het zijn geen dozenschuivers, ze nemen verantwoordelijkheid voor een oplossing die werkt.”

Lees meer

Nieuws

10-07-2017
Project Van Bommel Schoenmode

Onlangs heeft van Bommel Schoenmode aan de Veemarktstraat in Breda een complete metamorfose ondergaan. Biddle leverde twee comfort-luchtgordijnen, model SensAir.

Lees meer
17-05-2017
Biddle behoort tot de top 100 innovatieve bedrijven

Biddle dingt mee met het SensAir luchtgordijn met i-sense technologie. De auto-actieve regeling heeft de passieve werking van een luchtgordijn omgedraaid in een proactieve klimaatscheiding.

Lees meer

Nieuwsbrief

Interessant klimaatnieuws en exclusieve primeurs ontvangen?
Meld u nu aan voor onze nieuwsbrief.