Lezing: Klimaatscheiding in de deuropening

Op dinsdag 13 december 2016 legt Friso Steegstra van Biddle uit welke nadelige effecten een open entree heeft op het comfort en het energieverbruik van een pand en welke oplossingen hiervoor mogelijk zijn. Al bijna 60 jaar produceert en levert Biddle wereldwijd innovatieve klimaatoplossingen op het gebied van verwarming, ventilatie, koeling en klimaatscheiding. De kennis die Biddle in die jaren heeft opgebouwd delen we graag met u om zo een bijdrage te leveren aan het verduurzamen van bestaande en nieuw te bouwen gebouwen.

Wat gebeurt er in uw deuropening?
Wanneer de deuren van een pand openstaan, vindt er uitwisseling van lucht plaats. In de winter stroomt kostbare verwarmde lucht van binnen naar buiten en de in de zomer stroomt de warme buitenlucht het gekoelde pand binnen. Energieverliezen en comfortverlies gaan hiermee gepaard. Met behulp van simulatiesoftware en warmtebeeld opnamen laten we precies zien wat er in een deuropening gebeurt.

Welke oplossingen zijn er?
Uitwisseling van lucht is te voorkomen. Friso Steegstra legt u uit welke oplossing hiervoor geschikt is, hoeveel energie u hiermee kunt besparen en hoe dit in zijn werk gaat.

Deze lezing is interessant voor adviseurs, installateurs, architecten, vastgoedeigenaren, facilitair managers en iedereen die geïnteresseerd is in energiebesparing en duurzaam bouwen.

Lezing bijwonen?
Datum: 13 december 2016
Aanvang:12.00 uur
Locatie: ROC Friese Poort Centrum Duurzaam, Anne Wadmanwei 6, 8914 BD Leeuwarden

Programma
11.45 uur inloop met een broodje
12.15 uur welkom door Roeland Westra
12.25 uur presentatie “Klimaatscheiding in de deuropening” door Friso Steegstra
12.55 uur vragen
13.25 uur afsluiting

Aanmelden

 

Nieuwsbrief

Interessant klimaatnieuws en exclusieve primeurs ontvangen?
Meld u nu aan voor onze nieuwsbrief.