Biddle ontvangt Financieel Gezond Award 2014 van Graydon

Financieel Gezond Award 2014 van GraydonBiddle's Algemeen Directeur Wiebe de Vries en Controller Thijs Jellema namen uit handen van Graydons Sales Manager Gert-Jan Hense de “Financieel Gezond Award 2014” in ontvangst. Handelsinformatiebureau Graydon heeft Biddle namelijk uitgeroepen tot één van de “gezondste”, bedrijven binnen de branche.

De award is een financieel kwaliteitskeurmerk van Graydon op basis van omzetcijfers, jaarcijfers, kredietwaardigheid, betaalgedrag en de algemene bedrijfssituatie.

Algemeen Directeur Wiebe de Vries is zeer content met deze award: “We zijn er trots op dat wij de award toegekend hebben gekregen. Het wil zeggen dat Biddle tot de top van financieel gezonde bedrijven behoort en dat onze relaties verantwoord zaken met Biddle kunnen doen. Het is een erkenning voor ons ondernemerschap en financieel beleid. Biddle heeft de laatste drie jaar recordomzetten behaald en deze pluim op de hoed is dan ook een verdiend resultaat.”

Over Graydon
Graydon staat bekend als een full service bureau op het gebied van zakelijke informatie. Graydon Nederland BV maakt deel uit van de internationale organisatie Graydon Holding NV. Deze groep profileert zich als krachtige, professionele partner op het gebied van Credit Management. Het bedrijf toetst de kredietwaardigheid van bedrijven en probeert nieuwe oplossingen te vinden om openheid te bieden aan het Nederlandse bedrijfsleven. De moedermaatschappij Graydon Holding NV wordt ondersteund door de drie grootste kredietverzekeringsmaatschappijen van Europa.

Nieuwsbrief

Interessant klimaatnieuws en exclusieve primeurs ontvangen?
Meld u nu aan voor onze nieuwsbrief.