Biddle versterkt zijn topmanagement

Biddle heeft met onmiddellijke ingang Rolf Multhauf benoemd tot European Sales Director.

 

Rolf heeft meer dan 20 jaar verkoopervaring, voornamelijk opgedaan bij Biddle Duitsland, waar hij een belangrijke bijdrage leverde aan de omzetgroei en het klantprofiel heeft ontwikkeld om HVAC producten, diensten en consultancy aan te bieden.

 

In zijn meest recente rol leidde Rolf als regionaal directeur de verkoop van Biddle in Centraal- en Noord-Europa en gaf hij leiding aan de verkoopteams in Nederland en Duitsland.

 

Rolf zegt: "Ik heb de activiteiten van Biddle in Duitsland ontwikkeld en organisch laten groeien sinds ik in 2009 de rol van RD op me nam. Die ervaring zal me helpen bij het samenwerken met de teams in onze internationale markten om de aanpak van onze sales en ons internationale klantaanbod op één lijn te brengen. 

 

"Mijn focus is om samen te werken met het bredere Biddle team om de klantervaring te verbeteren, tools te harmoniseren en het diensten- en oplossingsaanbod te ontwikkelen om de activiteiten van Biddle in Europa te laten groeien", voegt hij hieraan toe.

 

Rolf zal verantwoordelijk zijn voor de verkoopteams van Biddle in het Verenigd Koninkrijk, Nederland, Duitsland, Frankrijk en België en voor alle Europese distributeurs. 

 

Aidan Killeen, CEO van de Carver Group, zegt: "De promotie van Rolf Multhauf tot Europees Sales Director geeft het bedrijf de mogelijkheid om internationaal sterker te worden en te groeien, door onze key accounts in alle markten een gemeenschappelijke aanpak te bieden en ons te helpen om onze serieuze groeiplannen voor de komende maanden en jaren te realiseren."

 

Rolf, een gediplomeerd mechanisch en industrieel ingenieur, bekleedde gedurende zijn hele carrière verschillende salesfuncties en bouwde een portfolio van ervaring op in projectmanagement, business development en het behalen van verkoopdoelstellingen.

 

Als hij niet werkt, houdt de 50-jarige van hardlopen, zeilen en tijd doorbrengen met zijn vrouw en drie kinderen.

 

De Carver Groep heeft ambitieuze plannen om in de komende vijf jaar in omvang te verdubbelen door organische groei en zorgvuldig geselecteerde acquisities.

 

De groep beheert centraal de expertisecentra voor onderzoek en ontwikkeling, productie en projectmanagement om innovatieve oplossingen te creëren voor verwarming, ventilatie en airconditioning (HVAC) voor een groot aantal branches, waaronder retail, industrie en publieke sector.

 

 Naast het hoofdkantoor in Walsall in het Verenigd Koninkrijk heeft het bedrijf in 50 landen vertegenwoordigingen, en kantoren in Duitsland, Frankrijk, Nederland en Canada.

Nieuwsbrief

Interessant klimaatnieuws en exclusieve primeurs ontvangen?
Meld u nu aan voor onze nieuwsbrief.