Een eerste kennismaking met de sector specialisten van Biddle: Wolter Nijboer

Wolter Nijboer | Accountmanager | Retail, Industrie, koel- en vriessector

 

Hoe lang werk je op dit moment voor Biddle en wat was je motivatie of voor Biddle te gaan werken?

Ik ben bij Biddle begonnen te werken in Juni 2012 in de rol van sales support, in 2015 heb ik de stap naar de verkoop binnendienst gemaakt. In November 2017 ben ik begonnen in de buitendienst als vertegenwoordiger van Biddle.

Wat bevalt je het meeste aan je huidige functie en waarom?

Als vertegenwoordiger van Biddle kom ik bij diverse klanten en opdrachtgevers, variërend van projectlocatie en productielocaties tot winkelcentra en supermarkten deze wisseling in projecten en aanpak maakt geen dag hetzelfde.

Wat is je favoriete Biddle product en waarom?

Het product binnen Biddle welke mij het meeste aanspreekt is de NOZ2 lucht verhitter i.c.m. de automatische regeling, met de NOZ2 zijn we in staat om grote ruimtes met slechts enkele toestellen optimaal te verwarmen.
Door gebruik te maken van de aanwezige warmte aan de onderzijde van het dak/plafond en de hoge inducerende werking van de Nozzles kan de temperatuurgradiënt aanzienlijk teruggebracht worden.

De NOZ2 is geschikt voor zowel renovatie als nieuwbouw en door zijn onderscheidende vormgeving en prestaties is hij in de markt niet te vergelijken.

 

Nieuwsbrief

Interessant klimaatnieuws en exclusieve primeurs ontvangen?
Meld u nu aan voor onze nieuwsbrief.