Geld Besparen Met Het Redden Van De Aarde

Biddle, wereldleider in klimaatbeheersing technologieën, heeft onlangs een goedkeuring voor 'duurzame energie' toegekend gekregen door de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland.  Deze regeling, die onder beheer staat van het Nederlandse ministerie van Economische Zaken en Klimaat , investeert in efficiënte technologieën en duurzame energie en geeft subsidies aan bedrijven die kiezen voor oplossingen voor schone energie..

De Energielijst geeft een overzicht van producten die bij aankoop een belastingvoordeel van gemiddeld 13,5% opleveren (inclusief installatiekosten) en u verzekeren van lagere energierekeningen.

Producten van Biddle BV die worden vermeld op de Energielijst zijn onder meer de energiebesparende en duurzame SR, een door een infraroodsensor bediend luchtgordijn dat warmteverlies via openstaande deuren vermindert. De SR, geprezen als het enige product op de markt met een infraroodbediening het enige product op de markt met een infraroodbediening, bespaart niet alleen energie door de warme lucht binnen het gebouw en de koude lucht buiten te houden, maar ook door intelligentie waardoor zo min mogelijk stroom wordt gebruikt.

Naast de SR, komen ook de NOZ2 en het warmteterugwintoestel van Biddle BV in aanmerking voor belastingvoordelen in het kader van Energie-investeringsaftrek (EIA). 

De NOZ2 is een revolutionair verwarmings- en koelingssysteem voor het koelen en verwarmen van gebouwen en fabrieken dat in staat is gerichte zones te voorzien van een meer flexibele temperatuurregeling en daarmee een meer comfortabele werkomgeving te creëren.

De het warmteterugwintoestel (HR) van Biddle vermindert uitstoot en bespaart geld. Het verbetert de luchtkwaliteit en vermindert het energieverbruik door gebruik te maken van tegenstroomtechnologie. De afvalwarmte wordt teruggewonnen van de warme, vervuilde lucht die het gebouw verlaat en wordt overgedragen aan de koele frisse lucht die naar binnen stroomt.

Bedrijven die in aanmerking komen voor EIA belastingvoordelen moeten inkomstenbelasting of vennootschapsbelasting betalen in Nederland en investeren in een product op de Energielijst.

 

Nieuwsbrief

Interessant klimaatnieuws en exclusieve primeurs ontvangen?
Meld u nu aan voor onze nieuwsbrief.