mkb Innovatie Top100 2017: Biddle heeft zich aangemeld!

Jaarlijks organiseert de Kamer van Koophandel de allermooiste innovatie-etalage van Nederland: de MKB Innovatie Top 100. Biddle grijpt deze unieke gelegenheid graag aan om haar innovatieve i-sense technologie onder de aandacht te brengen en heeft zich met het SR comfort-luchtgordijn aangemeld. Op 27 juni 2017, in de Rijtuigenloods in Amersfoort, presenteert de KvK de mooiste innovatie-etalage van Nederland: Biddle wacht in spanning af!

Patented i-sense infrared technology

i-sense technologie
De i-sense (1) sensor verzamelt de buitentemperatuur (2) in drie vlakken en de binnentemperatuur (3) achter de deuropening in vijf vlakken. Ook de invloed van ventilatie en winddruk op de klimaatscheiding wordt meegenomen. Een sensor (4) in het aanzuigrooster meet de ruimtetemperatuur.

 


De SR combineert maar liefst 4 technologiën, waardoor een optimale en energiezuinige klimaatscheiding ontstaat. Deze auto-actieve regeling bij luchtgordijnen maakt het werkelijke verschil. Biddle besteedt veel aandacht aan onderzoek en de ontwikkeling van intelligente en duurzame technologiën, die toegepast worden in haar klimaatproducten. 

Nieuwsbrief

Interessant klimaatnieuws en exclusieve primeurs ontvangen?
Meld u nu aan voor onze nieuwsbrief.