CHIPS

Het SR comfort-luchtgordijn, IndAC2 industrie-luchtgordijn en de NOZ2 luchtverwarmer zijn voorzien van de automatische CHIPS-technologie. Dit levert de volgende voordelen op:

  • constant het optimale comfort 
  • maximale energiebesparingen (tot 75%)
  • zelfregulerend: altijd de juiste instelling
  • touchscreen en intelligent
  • communicatie met GBS / Modbus mogelijk


Automatische klimaatscheiding
Door middel van diverse sensoren wordt informatie over de binnen- en buitentemperatuur in de omgeving van de deuropening verzameld. Deze informatie wordt door de CHIPS-technologie gebruikt om de juiste instellingen te kiezen. De temperatuur en ventilatorsnelheid van de IndACen SR worden automatisch en onafhankelijk van elkaar aangepast aan de veranderende omstandigheden rond de deuropening. 

Automatic control with CHIPS technology

Het resultaat? 

Het luchtgordijn heeft altijd voldoende kracht om de vloer te bereiken (optimale klimaatscheiding) en voldoende warmte om de binnenstromende lucht te verwarmen tot de vereiste binnentemperatuur (comfort).

 

 

 

Automatische klimaatbeheersing
Voor de juiste werking van de NOZ2 luchtverwarmer is de automatische regeling met CHIPS-technologie continu op zoek naar de optimale mix tussen luchthoeveelheid en warmte. De CHIPS-technologie stemt dit onafhankelijk van elkaar af op de verschillende situaties in de ruimte. 

Automatic control with CHIPS technology

Het resultaat?

De luchtverwarmer beschikt altijd over voldoende luchtsnelheid om de grond te bereiken (optimale klimaatbeheersing) en over voldoende verwarming om de aangezogen lucht zodanig op te warmen, zodat de gewenste ruimtetemperatuur (comfort) wordt gerealiseerd.

Nieuwsbrief

Interessant klimaatnieuws en exclusieve primeurs ontvangen?
Meld u nu aan voor onze nieuwsbrief.