Milieubewust

Energiezuinige klimaatsystemen worden steeds belangrijker...
Biddle heeft enkele revolutionaire technologieën ontwikkeld en deze in haar producten geïntegreerd, wat heeft geresulteerd in significante CO2 reducties. Biddle heeft aandacht voor het milieu door, waar mogelijk, te werken met milieuvriendelijke materialen en onderdelen met een lange levensduur en door producten met een laag energieverbruik te leveren. Door het monitoren van de prestaties wordt het verbruik inzichtelijk gemaakt en bewijs geleverd voor de energiebesparingen. 


ISO 14001

ISO 14001 is dé internationale norm op het gebied van milieu. Biddle beschikt al jaren over dit certificaat en zo wordt gegarandeerd dat Biddle volgens een goed functionerend milieusysteem werkt.

 

EIA 

Bespaar tot 13,5% belastingvoordeel op Biddle producten met Energie-investeringsaftrek (EIA)

Biddle heeft onlangs een goedkeuring voor 'duurzame energie' toegekend gekregen door de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland.

De EIA Energielijst geeft een overzicht van producten die bij aankoop een belastingvoordeel van gemiddeld 13,5% opleveren (inclusief installatiekosten) en u verzekeren van lagere energierekeningen. De regering heeft in 2018 € 147 miljoen gereserveerd voor de financiering van dit initiatief. 

De producten van Biddle die zijn opgenomen in de Energielijst en die in aanmerking komen voor belastingvoordeel door de energie-investeringsaftrek zijn:

  • SR, een luchtgordijn bediend door een infraroodsensor dat warmteverlies via openstaande deuren vermindert. De SR, geprezen als het enige product op de markt met een infraroodbediening het enige product op de markt met een infraroodbediening, bespaart niet alleen energie door de warme lucht binnen het gebouw en de koude lucht buiten te houden, maar ook door intelligentie waardoor zo min mogelijk stroom wordt gebruikt.
  • NOZ2 is een revolutionair verwarmings- en koelingssysteem voor het koelen en verwarmen van gebouwen en fabrieken dat in staat is gerichte zones te voorzien van een meer flexibele temperatuurregeling en daarmee een meer comfortabele werkomgeving te creëren.
  • De het warmteterugwintoestel (HR)vermindert uitstoot en bespaart geld. Het verbetert de luchtkwaliteit en vermindert het energieverbruik door gebruik te maken van tegenstroomtechnologie. De afvalwarmte wordt teruggewonnen van de warme, vervuilde lucht die het gebouw verlaat en wordt overgedragen aan de koele frisse lucht die naar binnen stroomt.

Hoe dient u een aanvraag in?

Voor meer informatie over het indienen van een aanvraag kunt u terecht bij De Rijksdienst voor Ondernemend Nederland.

Nieuwsbrief

Interessant klimaatnieuws en exclusieve primeurs ontvangen?
Meld u nu aan voor onze nieuwsbrief.