Accountmanager Retail

Een beter milieu begint bij jezelf? Kom dan werken bij Biddle! Wij helpen onze klanten om hun doelstelling met betrekking tot duurzaamheid in combinatie met comfort te verwezenlijken. En daar hebben wij jou voor nodig!

Ben jij een hardwerkende en succesvolle Accountmanager die net zoals ons enorm enthousiast wordt van onze innovatieve producten? Ben jij commercieel en ondernemend ingesteld? Ben jij innovatief, technisch onderlegd en een echte vertegenwoordiger van onze producten? Weet jij samenwerkingen met de top van de Nederlandse retail te realiseren? En kun jij mede onze salesorganisatie vormgeven? Dan gaat van deze vacature je hart sneller kloppen! 


Wie heb je voor je? 

Al 60 jaar ontwerpt, fabriceert en verkoopt Biddle in Kootstertille klimaattechnische apparatuur voor toepassingen in gebouwen. Door technologische innovatie heeft het bedrijf internationaal gezien een sterke positie binnen de klimaatbranche verkregen. Wij leveren meer aan de klant dan enkel een goed product. Wij adviseren, ontwerpen en realiseren steeds meer totaalconcepten. De Nederlandse markt hebben we opgesplitst in verschillende sectoren. Voor de sector Retail zijn we op zoek naar een enthousiaste Account,anager die deze markt goed weet te beheren en te bedienen. Belangrijke vraagstukken hierbij zij hoe winkels het klimaat op een duurzame, effectieve en comfortabele manier kunnen controleren.


Ben jij de enthousiaste Accountmanager die wij zoeken? 

Wij zijn op zoek naar een Accountmanager die in geheel Nederland de retailklanten gaat bedienen. In deze functie ben jij onder andere verantwoordelijk voor het verzorgen van (koude) acquisitie. Je bent gericht op samenwerking, een echte netwerker en je weet maar al te goed dat je zelf verantwoordelijk bent voor het succes in je functie.


Hoe ga je dat precies bereiken?

 • Je benadert prospects en beheert bestaande accounts, met een sterke focus op bedrijven die actief zijn in de retail.
 • Onze partners weten dat ze bij jou terecht kunnen voor technische vragen en commerciële oplossingen, je bouwt nauwe banden op met onze partners.
 • Het ontzorgen van klanten is voor jou een tweede natuur. Je biedt totaal oplossingen aan, die het beste aansluiten bij de specifieke situatie van de klant.
 • Je bent altijd op de hoogte van wat er leeft in de branche, hiervoor neem je actief deel aan branchegerichte bijeenkomsten.
 • Je bent secuur in je rapportage over je salesactiviteiten en jij zorgt voor een overzichtelijke administratie in ons systeem.


Heb je deze competenties in huis?

 • HBO werk- en denkniveau
 • Je kent de klappen van de zweep in de buitendienst
 • Affiniteit met de installatietechniek, maar in ieder geval ervaring in verkoop binnen een technische omgeving
 • Creatief, inventief en resultaatgericht


Dit krijg je van ons terug!

 • Een uitdagende, zelfstandige en verantwoordelijke commerciële functie binnen een succesvolle organisatie met een informele sfeer en een sterk imago in de markt;
 • Een bij de functie passend salaris, conform cao, afhankelijk van de werkervaring;
 • Een aantrekkelijk pakket van secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een leaseauto, mobiel en laptop.
 • Een fulltime baan.


Hoe solliciteer je?

Gaat jouw hart al sneller kloppen van deze vacature? Dat is een goed teken, want onze 75 collega’s zitten om je te springen! Wacht daarom niet te lang met solliciteren en grijp deze baan voordat een ander ermee vandoor gaat. Stuur snel je sollicitatie in via onderstaande link en wie weet spreken wij elkaar snel! 

 


Solliciteer direct!                                 Print de vacature

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Nieuwsbrief

Interessant klimaatnieuws en exclusieve primeurs ontvangen?
Meld u nu aan voor onze nieuwsbrief.