Commercieel technisch medewerker verkoop binnendienst (m/v)

Wil jij carrière maken bij een toonaangevende, internationaal opererende producent, welke zich heeft gespecialiseerd in het leveren van innovatieve en duurzame oplossingen op het gebied van verwarming, ventilatie, koeling en klimaatscheiding? Werken in een dynamisch en groeiende markt?

Sluit je dan aan bij ons!

Biddle is al meer dan 60 jaar een naam op het gebied van klimaatscheiding en klimaatbeheersing, we staan voor kwaliteit en duurzaamheid.

Met productie locaties in Nederland en Groot-Brittannië en verkoopkantoren in Nederland, GrootBrittannië, Frankrijk, Duitsland en Canada kunnen wij oplossingen op maat leveren aan klanten in heel Europa en Noord-Amerika.

 

 Kom Biddle versterken en geef samen met ons vorm aan het verduurzamen van de klimaatinstallaties in de gebouwen van nu en de toekomst.

Wij zien je graag als fulltimer op onze locatie in Utrecht.

Commercieel technisch medewerker verkoop binnendienst (m/v)

Jouw taken:

 • Je pleegt op een betrokken, betrouwbare en competente wijze telefonisch overleg met HVAC engineers, installateurs en adviseurs, en legt het eerste contact met de klant.
 • Je zorgt voor een constante werving van nieuwe klanten en overtuigt deze, in samenwerking met het verkoopteam, van de voordelen van een samenwerking.
 • Je geeft technische uitleg over onze luchtgordijnen, ventilatorconvectoren, ventilatieapparatuur en luchtverwarmers, en bereidt commercieel aantrekkelijke en concurrerende offertes voor. Je volgt jouw offertes op de voet tot aan de uiteindelijke beslissing en haalt projecten voor ons binnen. 
 • Wij zorgen ervoor dat je snel en gestructureerd kan werken met behulp van moderne CRMklantsoftware, een merchandise management- en een ticketsysteem? Onze processen worden continu geoptimaliseerd en maken het werk eenvoudiger. 
 • Je communiceert met de productieafdelingen in Nederland en wisselt informatie uit met ons sales support team. Flexibiliteit en het realiseren van de wensen van de klant staan bij ons hoog in het vaandel.
 • Je werkt nauw samen met onze regionale buitendienst en serviceafdeling.

Jouw profiel: 

 • B2B-ervaring in technische verkoop en een goed commercieel inzicht zijn een pre. Idealiter heb je al verkoopervaring.
 • Je vindt het leuk om klanten telefonisch te adviseren, technische en commerciële aanbiedingen uit te werken en oplossingen te zoeken. Je voelt je comfortabel in de verkoop en succes motiveert je. 
 • Je neemt initiatief, bent niet bang om iets nieuws te leren, hebt organisatorische vaardigheden en werkt graag gestructureerd en doelgericht. 
 • Je spreekt vloeiend Nederlands en hebt een goede beheersing van het Engels - zowel mondeling als schriftelijk. 
 • Je beschikt over technisch inzicht en hebt affiniteit met de installatietechniek.

Wij bieden:

 • Werken in een internationaal team en je maakt kennis met de voordelen van een middelgroot familiebedrijf met een vlakke hiërarchie. 
 • Een interessante, moderne en afwisselende baan met veel persoonlijke verantwoordelijkheid en speelruimte voor creativiteit.
 • Wij bieden je de mogelijkheid om je nationaal of internationaal bij ons verder te ontwikkelen en ondersteunen je bij je carrière. 
 • Je inwerk traject wordt afgestemd op eerdere ervaring en kennis en aangevuld met gerichte trainingen in de productiefaciliteiten. 

Contact:

Voor vragen neem je telefonisch contact op in het Engels of het Duits met Claudia Finke : +49 2236 9690-12.

De eerste gesprekken staan gepland voor 20 augustus 2019 in Utrecht.

Wij zien je volledige sollicitatie en motivatiebrief graag per mail in het Engels of het Duits, met vermelding van de vroegst mogelijke startdatum en salariseisen gaarne tegemoet. De e-mail kun je sturen naar het onderstaande e-mailadres onder vermelding van de functie (Commercieel technisch medewerker verkoop binnendienst (m/v)).

E-Mail: bewerbung@biddle.de

Biddle Sales bv - Lucasbolwerk 6 - 3512 EG Utrecht


      Print de vacature

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Nieuwsbrief

Interessant klimaatnieuws en exclusieve primeurs ontvangen?
Meld u nu aan voor onze nieuwsbrief.