Teamleider Productie

Functie omschrijving

Wij zoeken iemand die de Afdeling Assemblage richting kan geven, het productieproces verder optimaliseert en het beste uit zijn team kan halen! Durf jij de uitdaging aan? 

Wie zoeken we? 

Om ons productieteam verder te versterken zijn wij op zoek naar een Teamleider Productie: iemand die verantwoordelijk is voor de afdeling Assemblage. Het magazijn valt ook onder deze afdeling. Samen met het productieteam zorg je voor een efficiënte planning en bezetting om de continuïteit en kwaliteit van het productieproces te waarborgen en te optimaliseren. 

Als Teamleider Productie:

 • Ben je een belangrijke spil in het productieproces;
 • Signaleer je verbetermogelijkheden in processen en kwaliteit;
 • Ben je resultaat- en oplossingsgericht;
 • Werk je gestructureerd en denk je in processen;
 • Heb je een echt talent in het managen van een team en zie je het als een uitdaging om medewerkers te helpen bij hun ontwikkeling.

Functie eisen

We zijn natuurlijk vooral op zoek naar een Teamleider Productie die qua karakter, motivatie en visie perfect bij ons past. 

Daarnaast is onze ideale kandidaat naar alle waarschijnlijkheid:

 • Een gedreven teamleider die bekend is met werken in een productieomgeving. Daarnaast mag kennis van LEAN niet ontbreken;
 • Een echte expert op het gebied van plannen van mens en materieel;
 • Een sparringpartner voor het productieteam en de manager productie, die verbeteringen in het productieproces signaleert, voorstelt en implementeert;
 • Een enthousiaste teamleider, die medewerkers motiveert en uitdaagt in hun eigen ontwikkeling naar flexibele inzetbaarheid. Daarnaast zet je mensen in hun kracht door te kijken wat zijn/haar talent is.

Herken jij jezelf terug in bovengenoemde punten? Dan zou jij zomaar eens onze nieuwe Teamleider Productie kunnen zijn.

Bedrijfsprofiel

Met wie en voor wie werk je? 

Ons productieteam bestaat uit een Teamleider Voorbewerking, Productieplanner, Productie Engineer en een Werkvoorbereider. In totaal geef jij leiding aan 20 medewerkers op de afdeling Assemblage. 
Ben jij al enthousiast geworden en ben je nieuwsgierig wat we jou allemaal te bieden hebben? 

Lees hieronder dan snel nog even een minuutje verder over deze unieke functie. 

Wat doe je zoal tijdens een werkdag?

 • Je bent verantwoordelijk voor de afdeling Assemblage;
 • Je signaleert verbetermogelijkheden in processen en kwaliteit, doet voorstellen aan de manager Productie en implementeert de verbeteringen;
 • Je werkt soms mee op de afdeling, zodat je precies weet wat er allemaal speelt;
 • Je begeleidt medewerkers in hun persoonlijke ontwikkeling en naar flexibele inzetbaarheid.

ARBEIDSVOORWAARDEN

Dit krijg je van ons

 • Een uitdagende functie binnen een succesvolle, innoverende organisatie met een informele sfeer en een sterk imago in de markt;
 • Veel vrijheid om je eigen invulling te geven aan de functie en vrijheid om verbeteringen door te voeren;
 • Een bij de functie passend salaris, conform cao, afhankelijk van de werkervaring;
 • Een aantrekkelijk pakket van secundaire arbeidsvoorwaarden.

Ben jij helemaal enthousiast geworden na het lezen van deze vacature en wil jij werken bij Biddle? Heb jij de brains, skills en drive die we zoeken? Twijfel dan niet en solliciteer bij ons als Teamleider Productie. Dit kan via onderstaande button, dus het is snel voor elkaar.

Voor de sollicitatieprocedure maakt Biddle gebruik van de diensten van Effectus-HR. Ben jij de ideale kandidaat? Reageer dan snel op deze functie. Tijdens de sollicitatieprocedure wordt gebruik gemaakt van het Harver assessment en CV-OK. Voor vragen over de functie en/of de procedure kun je contact opnemen met Jeltine Boomsma, consultant Effectus-HR, op telefoonnummer 06-11223081.

Solliciteer direct!

Effectus-HR

Effectus-HR adviseert opdrachtgevers op het gebied van werving en selectie van professionals. Hierbij staat de grondigheid van de procedure en arbeidsmarktcommunicatie centraal in het wervingsproces. 

Acquisitie

Biddle en Effectus-HR aanvaarden geen ongevraagde hulp van bureaus voor deze vacature. Toegestuurde cv’s van een kandidaat door bureaus aan Biddle of Effectus-HR zonder zoekopdracht van de afdeling HRM worden gezien als eigendom van Biddle. Er zal geen vergoeding worden betaald in geval de kandidaat ingehuurd wordt door Biddle als gevolg van deze verwijzing of via andere middelen. Het reproduceren van deze vacature, in welke vorm dan ook, geheel of gedeeltelijk, is niet toegestaan. 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Nieuwsbrief

Interessant klimaatnieuws en exclusieve primeurs ontvangen?
Meld u nu aan voor onze nieuwsbrief.