Industriële klimaatoplossingen

Efficiënte logistiek én comfort
Voor klimaatscheiding heeft Biddle een scala aan oplossingen in huis. Door technologische hoogstandjes worden klimaatzones met verschillende temperaturen in een deuropening optimaal van elkaar gescheiden. Voor een gelijkmatige klimaatbeheersing hergebruikt Biddle warme lucht die naar boven stijgt automatisch op een effectieve manier om de ruimtetemperatuur op vloerniveau te handhaven. Het resultaat is dat snel en veilig transport automatisch samengaat met een stabiel, comfortabel binnenklimaat en hoge energiebesparingen.

Projectmanagement
Uw project managen van analyse tot installatie, van inbedrijfstelling tot monitoring? Gedurende dit gehele proces wil Biddle graag uw partner zijn. Dit allemaal met één doel: de beste klimaatoplossing voor uw gebouw.

Industrie brochure

Waarom Biddle?

  • Snelle en veilige logistiek
  • Comfortabele werkomstandigheden
  • Energiebesparende klimaatoplossingen
  • Projectmanagement

Optimale klimaatscheiding voor HANOS internationale groothandel

Luchtgordijnen van Biddle zorgen voor de perfecte klimaatscheiding tussen gekoelde en "warmere" afdelingen en tussen de koel- en vriecellen bij Hanos, internationale groothandel voor de horeca en bedrijvenmarkt. Het energieverbruik van de vriescellen is hierdoor met 80% gedaald.

Bekijk case

“Onze samenwerking met Biddle is ideaal, ze nemen verantwoordelijkheid voor een oplossing die werkt.”

Rob Kuijpers
Hanos
Headshot of Rob Kuijpers for testimonial

Nieuwsbrief

Interessant klimaatnieuws en exclusieve primeurs ontvangen?
Meld u nu aan voor onze nieuwsbrief.