Retail

Complete klimaatoplossingen
De comfort-luchtgordijnen van Biddle realiseren de best mogelijke klimaatscheiding in uw deuropening. De binnen- en buitentemperatuur worden optimaal van elkaar gescheiden met hoge energiebesparingen en een maximaal comfort als gevolg. Daarnaast maakt Biddle het mogelijk de ruimte aangenaam te verwarmen, koelen en ventileren. Afhankelijk van de wensen van de klant wordt een "klimaatsysteem op maat" samengesteld, waarbij efficiënt hergebruik van warmte een optie is.

Van analyse tot monitoring is Biddle uw partner
Biddle heeft ruime ervaring in het samenstellen van een klimaatoplossing op maat in de retail. Zo zal eerst de klimaatbehoefte in de ruimte en in de deuropening worden bepaald, waarna samen met u naar een passende klimaatoplossing wordt gezocht. Door middel van intelligente software is Biddle in staat de deuropening en het energieverbruik te monitoren en te analyseren. Zo wordt altijd proactief naar optimalisatie gezocht. 

Retail Brochure

 

Waarom Biddle?

  • Energiebesparende klimaatscheiding
  • Hoog comfort, laag geluidsniveau
  • Project- & energiemanagement
  • Uitgebreide after-sales service

Prettig winkelen

Het hele jaar de deuren open, dat vindt winkelketen C&A belangrijk. Open deuren staan immers voor gastvrijheid en een warm welkom. Toch is het niet altijd even eenvoudig. Biddle zorgt voor een gedegen klimaatscheiding en daardoor is het mogelijk de deuren van de winkel het hele jaar open te houden.

Bekijk case

Kennis

Klimaatvoordelen door luchtverwamer met nozzles

Lees meer

Nieuwsbrief

Interessant klimaatnieuws en exclusieve primeurs ontvangen?
Meld u nu aan voor onze nieuwsbrief.