Klimaatoplossingen voor de detailhandel

Complete klimaatoplossingen
De comfort-luchtgordijnen van Biddle realiseren de best mogelijke klimaatscheiding in uw deuropening. De binnen- en buitentemperatuur worden optimaal van elkaar gescheiden met hoge energiebesparingen en een maximaal comfort als gevolg. Daarnaast maakt Biddle het mogelijk de ruimte aangenaam te verwarmen, koelen en ventileren. Afhankelijk van de wensen van de klant wordt een "klimaatsysteem op maat" samengesteld, waarbij efficiënt hergebruik van warmte een optie is.

Van analyse tot monitoring is Biddle uw partner
Biddle heeft ruime ervaring in het samenstellen van een klimaatoplossing op maat in de retail. Zo zal eerst de klimaatbehoefte in de ruimte en in de deuropening worden bepaald, waarna samen met u naar een passende klimaatoplossing wordt gezocht. Door middel van intelligente software is Biddle in staat de deuropening en het energieverbruik te monitoren en te analyseren. Zo wordt altijd proactief naar optimalisatie gezocht. 

Retail Brochure

 

Waarom Biddle?

  • Energiebesparende klimaatscheiding
  • Hoog comfort, laag geluidsniveau
  • Project- & energiemanagement
  • Uitgebreide after-sales service

Jensen: energie en comfort nu optimaal

Door het plaatsen van het automatische Biddle luchtgordijn boven de open deur van Jensen staan de deuren veel vaker open en wordt de gewenste binnentemperatuur van 21 °C automatisch gehandhaafd. Daarnaast wordt 65% bespaard op het energieverbruik in de deuropening.

Bekijk case

“Wij zijn erg tevreden over het luchtgordijn van Biddle. In de winkel is het nu veel comfortabeler.”

Gina Vicq de Cumptig
Jensen

Nieuwsbrief

Interessant klimaatnieuws en exclusieve primeurs ontvangen?
Meld u nu aan voor onze nieuwsbrief.