innovation.webp

CHIPS

Het SR Comfort-luchtgordijn, IndAC2 Industrie-luchtgordijn en de NOZ2-luchtverwarmer zijn voorzien van de automatische CHIPS-technologie. 

Dit levert de volgende voordelen op:

  • Constant het optimale comfort

  • Maximale energiebesparingen (tot 75%)

  • Zelfregulerend: altijd de juiste instelling

  • Touchscreen en intelligent

  • Communicatie met GBS / Modbus mogelijk

Automatische klimaatscheiding

Door middel van diverse sensoren wordt informatie over de binnen- en buitentemperatuur in de omgeving van de deuropening verzameld. Deze informatie wordt door de CHIPS-technologie gebruikt om de juiste instellingen te kiezen. De temperatuur en ventilatorsnelheid van de IndAC2 en SR worden automatisch en onafhankelijk van elkaar aangepast aan de veranderende omstandigheden rond de deuropening. 

Het resultaat?

Het luchtgordijn heeft altijd voldoende kracht om de vloer te bereiken (optimale klimaatscheiding) en voldoende warmte om de binnenstromende lucht te verwarmen tot de vereiste binnentemperatuur (comfort).

chips-5.webp

Automatische klimaatbeheersing

Voor de juiste werking van de NOZ2 luchtverwarmer is de automatische regeling met CHIPS-technologie continu op zoek naar de optimale mix tussen luchthoeveelheid en warmte. De CHIPS-technologie stemt dit onafhankelijk van elkaar af op de verschillende situaties in de ruimte. 

Producten

SR Comfort-luchtgordijn
SR Comfort-luchtgordijn
IndAC2 Industrie-luchtgordijn
IndAC2 Industrie-luchtgordijn
NOZ2-luchtverwarmer
NOZ2-luchtverwarmer
NOZ2 Cooling
NOZ2 Cooling