AdobeStock_408802687.jpeg

Service & Kwaliteit

Het leveren van een optimale service en kwaliteit is van groot belang.

Service & Kwaliteit

Continu verbeterproces
Het creëren van de maximale waarde voor de klant met zo weinig mogelijk verspillingen, dat is de filosofie die Biddle nastreeft. Biddle werkt continu aan het stroomlijnen van alle processen. Het productie- en assemblage proces is volgens het Lean Manufacturing principe opgezet. Daarmee heeft Biddle koersgezet naar reductie van de doorlooptijd en vermindering van verspilling. Dit heeft al geresulteerd in een productiestijging van maar liefst 40%! Een optimale service naar de klant toe is hiervan het gevolg.

Kwaliteit
Kwaliteit staat in alle gevallen voorop. Daarom worden alle Biddle producten ontwikkeld op basis van grondig onderzoek en uitvoerige testen. Onze producten zijn voorzien van hoogwaardige componenten, degelijk plaatwerk en moderne regelapparatuur. Ons bedrijf is ISO 9001 en ISO 14001-gecertificeerd, wat betekent dat we borg staan voor de kwaliteit van onze producten op een milieuvriendelijke manier. Bovendien zijn de producten goedgekeurd volgens de hoogste normen en voldoen aan de CE-richtlijnen.

Garantie
Voor alle Biddle producten geldt een standaard garantietermijn van 5 jaar all-in na levering. Elk product dat de fabriek verlaat, wordt getest. Om te waarborgen dat de Biddle producten correct worden geïnstalleerd, levert Biddle uitsluitend via groothandels en erkende installatiebedrijven. Van de Biddle producten zijn bestekteksten te vinden bij de stichting STABU.

Service
Zijn er onverhoopt toch problemen of storingen met onze producten dan komt onze eigen serviceafdeling in actie. Deze afdeling levert zo veel mogelijk telefonische ondersteuning en plant serviceafspraken voor reparatie, storingsproblemen en onderhoud van onze producten.

Ticket systeem
Om onze service zo efficiënt mogelijk te laten verlopen, maken wij gebruik van een support ticket system. Heeft u een service aanvraag, ga dan naar onze service site.

Heldere en complete documentatie Biddle betekent het volgende voor u:

  • Snelle levering
  • Nederlands fabrikaat
  • Componenten met lange levensduur
  • Onderhoudsvriendelijke producten
  • Stekkerklare producten
  • Heldere en complete documentatie

Downloads