AdobeStock_293834528.jpeg

Industriële gebouwen en distributiecentra

Snel en veilig transport is voor logistieke centra van groot belang, omdat daardoor de productiviteit aanzienlijk stijgt. Het openen van alle deuren tussen zowel binnen en buiten als naar koelruimten en vrieshuizen toe, draagt bij aan een snel transport, maar levert zonder goede klimaatscheiding oncomfortabele werkomstandigheden en/of gevaarlijke situaties op. Daarnaast gaat door de luchtverplaatsing tussen de twee ruimten koude of warmte verloren, waardoor de energiekosten stijgen.

Industrie luchtgordijnen voor veilige en snelle logistiek

Voor ruimten waar zwaar lichamelijk werk wordt verricht, brengen Biddle producten uitkomst. Snel en gemakkelijk transport is altijd van belang en het liefst zonder tochtverschijnselen. De krachtige industrie luchtgordijnen van Biddle creëren probleemloos een goede klimaatscheiding. Terwijl heftrucks en vrachtwagens af en aan blijven rijden, werkt het personeel dankzij het IndAC2 luchtgordijn in een aangename omgeving, terwijl de deuren openstaan.

IndAC2 RAL 5011.jpg

Industrial Heating & Cooling

De NOZ2 luchtverwarmers van Biddle nemen het op temperatuur houden van het binnenklimaat en het aanleveren van de benodigde verse lucht voor hun rekening.

DMP Biddle 22nd Feb 18 _ DMP_6842DMP_8848_Carver_Noz_220218_CMYK_.jpg

Uw voordelen:

  • Bewijs door onderzoek

    Ondersteund door uitgebreid onderzoek zoals praktijkmetingen, monitoring, thermografische analyses en berekeningen, worden de klimaatscheiding en de bijbehorende voordelen voor u in kaart gebracht.

  • Automatisch comfort en energiebesparing

    Het zonder inspanning creëren van comfortabele werkomstandigheden en een vrije doorgang tegen de geringst mogelijke energiekosten is het ideale scenario voor veel bedrijven. De volautomatische Biddle industrie luchtgordijnen en luchtverwarmers maken dit mogelijk.

  • Projectmanagement

    Uw project managen van analyse tot installatie, van inbedrijfstelling tot monitoring? Gedurende dit gehele proces wil Biddle graag uw partner zijn. Dit allemaal met één doel: de beste klimaatoplossing voor uw gebouw.

Downloads