AdobeStock_83965845.jpeg

Complete klimaatoplossingen

De comfort luchtgordijnen van Biddle realiseren de best mogelijke klimaatscheiding in uw deuropening. De binnen- en buitentemperatuur worden optimaal van elkaar gescheiden met hoge energiebesparingen en een maximaal comfort als gevolg. Daarnaast maakt Biddle het mogelijk de ruimte aangenaam te verwarmen, koelen en ventileren. Afhankelijk van de wensen van de klant wordt een "klimaatsysteem op maat" samengesteld, waarbij efficiënt hergebruik van warmte een optie is.

Klimaatscheiding

Voor veel winkeliers zijn open winkeldeuren erg belangrijk, omdat het drempelverlagend en uitnodigend werkt, wat bijdraagt aan de klantvriendelijkheid. Een geopende deur zorgt echter ook voor een uitwisseling van lucht, wat vaak als onprettig wordt ervaren door de klanten en het personeel. De comfort luchtgordijnen van Biddle realiseren de best mogelijke klimaatscheiding in uw deuropening, waardoor deze uitwisseling van lucht voorkomen wordt.
De binnen- en buitentemperatuur worden optimaal van elkaar gescheiden met hoge energiebesparingen en een maximaal comfort als gevolg.

SR no background.png

Comfort Circle2

De Comfort Circle2 is ontworpen voor het verwarmen, koelen en/of ventileren van commerciële omgevingen. De Comfort Circle2 wordt zowel in winkels als in showrooms ingezet. Dit cassette model kan snel en eenvoudig worden geïnstalleerd in een systeemplafond, alleen het stijlvolle ronde rooster is zichtbaar. 

De Comfort Circle2 is beschikbaar in twee maten, 60 x 60 cm en 90 x 90 cm, en zal de ruimte in een korte tijd verwarmen of koelen.

CC Heater2 .jpg

Air2air warmteterugwinning

De warmteterugwinnings technologie van Biddle is geschikt voor alle typen commerciële gebouwen en heeft zich al bewezen op honderden locaties in heel Europa. Van supermarkten, hypermarkten, warenhuizen en bouwmarkten tot magazijnen en logistieke centra. In combinatie met de regelaar van het gebouwbeheersysteem (BMS) past het toestel automatisch de ventilatorsnelheid aan om een optimale luchtkwaliteit te handhaven.

Biddle air2air.jpg

Efficiënte klimaatsystemen voor detailhandel

Een prettig winkelklimaat wordt voor een groot deel bepaald door de temperatuur en de luchtkwaliteit in de winkel. Een goede klimaatscheiding in de deuropening en verwarming, koeling of ventilatie in de ruimte zijn hierbij van grote invloed. Wanneer het binnenklimaat van mindere kwaliteit is, dan wordt dat direct opgemerkt door personeel en bezoekers. Een comfortabele winkelomgeving geeft bezoekers een aangenaam gevoel. Bovendien vermindert een aangenaam werkklimaat het ziekteverzuim en verhoogt het de productiviteit van het personeel.

 

shopping-centre.webp

Winkelcentra

Voor een aangenaam winkelklimaat in overdekte winkelcentra is het belangrijk dat de klimaatscheiding optimaal geregeld is. Winkelcentra bevatten vaak diverse entrees en meerdere verdiepingen. Dit bemoeilijkt het realiseren van een comfortabel en energiezuinig binnenklimaat. Door het toepassen van het volautomatische comfort luchtgordijn boven elke entree wordt een uitstekende klimaatscheiding tussen binnen en buiten gecreëerd, waardoor trek door het gebouw wordt voorkomen. Door deze klimaatscheiding is het klimaat in de diverse winkelruimten eenvoudig op peil te houden. Een hoog comfort, klantvriendelijke uitstraling en lage energiekosten zijn de voordelen.

supermarket.webp

Supermarkten

Honderden supermarkten in heel Europa zijn inmiddels uitgerust met klimaatoplossingen van Biddle. Op het gebied van energiebesparing en comfort hebben deze klimaatconcepten zich ruimschoots bewezen. Biddle levert geïntegreerde totaaloplossingen gericht op klimaatscheiding bij de open deur en klimaatbeheersing in combinatie met warmteterugwinning. Door gebruik te maken van warme afvoerlucht wordt de energie efficiënt hergebruikt.

boutiques.webp

Winkels en warenhuizen

Vanuit commercieel oogpunt zetten winkels vaak de deuren uitnodigend open om zodoende meer ‘traffic’ in de winkel te genereren. Vooral bij lagere buitentemperaturen wil dit nog wel eens voor tochtproblemen zorgen. Met een Biddle luchtgordijn boven de deuropening wordt snel en eenvoudig een aangenaam verblijf gecreëerd. Door de gelijkrichtertechnologie is het passeercomfort hoog (lage uitblaassnelheid) en blijft de warmte in de winkel. Het resultaat is een optimaal rendement. Tocht hoort tot het verleden en klanten blijven langer in de winkel, met een hogere omzet tot gevolg.

Van analyse tot technische ondersteuning is Biddle uw partner

Biddle heeft ruime ervaring in het samenstellen van een klimaatoplossing op maat in de retail. Zo zal eerst de klimaatbehoefte in de ruimte en in de deuropening worden bepaald, waarna samen met u naar een passende klimaatoplossing wordt gezocht. Door middel van intelligente software kan het energieverbruik in de deuropening worden geanalyseerd en daar waar nodig worden aangepast om de werking te optimaliseren.

Contact

Heeft u vragen over Biddle of onze klimaatoplossingen?

Wij staan voor u klaar en beantwoorden graag uw vragen!