De IsolAir wordt toegepast in koelruimtes van productiebedrijven en distributiecentra en kleinschalige vriescellen in supermarkten.

Snelle logistiek
Doordat de IsolAir de klimaatzones scheidt, kan de deur open blijven, terwijl de temperatuur in beide ruimtes op peil blijft. Met de IsolAir blijft de doorgang toegankelijk, zodat logistiek sneller en veiliger verloopt.

Optimale klimaatscheiding
Voor de IsolAir heeft Biddle gekozen voor zijn bekende uitblaaspatroon, de samengestelde gelijkrichter. De samengestelde gelijkrichter minimaliseert turbulentie in de uitgeblazen en omringende lucht en zorgt er zo voor dat de luchtstroom een zeer sterke dieptewerking krijgt.

Semi-automatische regeling
Door de semi-automatische regeling draait de IsolAir altijd in de juiste stand, met een hoge scheidingseffectiviteit als gevolg.

Eigentijds ontwerp
De IsolAir heeft een eigentijds ontwerp, in lijn met de nieuwste ontwikkelingen in de branche. De smalle vormgeving van de IsolAir maakt dat het luchtgordijn uitermate geschikt is voor de kleinere toepassingen.

Verschillende opties
De Isolair is beschikbaar in de lengtematen: 150, 200 en 250 cm. Het IsolAir luchtgordijn is standaard verkrijgbaar in twee kleurcombinaties (RAL 5011/RAL 9006 en RAL 9016/RAL 9006) en in RVS. Andere RAL-kleuren zijn op aanvraag verkrijgbaar.