Biddle heeft haar bedrijfsidentiteit getransformeerd naar een modern ontwerp dat de expertise van het merk in de verwarmings-, ventilatie- en airconditioningsindustrie (HVAC) weerspiegelt.

Carole Keane, marketing directeur van Biddle, zei: "De Biddle-naam wordt wereldwijd erkend en gerespecteerd als een toonaangevende specialist in hoogwaardige klimaatproducten en -oplossingen.

"We naderen het 90-jarig jubileum van het bedrijf en we vonden het belangrijk dat we het merk presenteren op een manier die onze ambities echt weerspiegelt en onze visie voor de toekomst onderstreept."

Biddle, opgericht in 1929, is een divisie van de Black Country-gebaseerde Carver Group, die nieuwe productontwikkeling en producten levert en innovatieve HVAC-oplossingen creëert voor een breed scala van marktsectoren, waaronder de detailhandel, de industrie en de publieke sector.

Carole voegde toe: "De Carver Group is begonnen aan ambitieuze plannen die de omvang van het bedrijf de komende vijf jaar zal verdubbelen.

"Om deze groei te stimuleren en het volledige potentieel van het Biddle-merk te realiseren, hebben we een frisse, moderne identiteit gecreëerd om als katalysator voor verandering te werken. Het stuurt een nieuwe richting voor de organisatie en onderscheidt ons van concurrenten.

"Het nieuwe ontwerp is geïnspireerd op de wetenschap van de luchtcirculatie en levert een duidelijke en heldere boodschap op dat we klimaatoplossingen centraal stellen in ons merk. We zijn erg trots op de nieuwe look en enthousiast over het implementeren van het ontwerp in onze wereldwijde communicatie. "

Biddle opereert vanuit een productie-eenheid in Nuneaton en in Nederland en verkoopkantoren in Frankrijk, Duitsland en Canada.

Binnen de bouwsector wordt de naam Biddle erkend en gerespecteerd als een toonaangevende specialist in de levering van duurzame, hoog kwalitatieve verwarmings-, ventilatie-, luchtverwarmings- en luchtgordijnproducten en -oplossingen. Het bedrijf beschikt over een deskundig team van productontwerpingenieurs, evenals landelijke klant- en technische ondersteuning.