Biddle brengt met de nieuwe DoorFlow een trendy en onderhoudsvrij luchtgordijn op de markt tegen een zeer gunstige prijs-/kwaliteitverhouding. Dit comfort-luchtgordijn levert de verwachte maximale prestaties, zonder dat er filters in het toestel zitten. Het reinigen en vervangen van filters behoort dus tot het verleden.

Uitnodigend en energiebesparend
Het comfort-luchtgordijn, model DoorFlow, bewijst dat een geopende deur, comfortabel binnenklimaat en lage stookkosten uitstekend samengaan. Door het gebruik van de DoorFlow wordt aanzienlijk op energieverbruik bespaard en worden tochtproblemen voorkomen. Dit hoog rendement luchtgordijn met de gepatenteerde gelijkrichter staat garant voor een optimaal binnenklimaat en passeercomfort.

Ruimtetemperatuurregeling
De DoorFlow blinkt uit in gebruiksgemak en is dan ook zeer eenvoudig te bedienen. Het toestel is standaard voorzien van een luchtzijdige toerenregeling en kan uitgebreid worden met de waterzijdige ruimtetemperatuurregeling (3-weg). Hierbij is het eenvoudig de ruimtetemperatuur handmatig of automatisch via het bedieningspaneel te regelen. Wanneer het luchtgordijn in de automatische stand wordt gezet, heeft de gebruiker geen omzien meer naar de DoorFlow. De vooraf ingestelde ruimtetemperatuur wordt dan namelijk automatisch op het juiste niveau gehouden.

Installatiegemak
De DoorFlow wordt standaard stekkerklaar geleverd en is snel en eenvoudig te installeren. Daarnaast is het toestel uit voorraad leverbaar. Biddle geeft op alle toestellen en dus ook op de DoorFlow een all-in garantie van 5 jaar.