De DecoQT ventilatorconvector is zorgvuldig ontworpen met het oog op efficiëntie, een stille werking en compromisloos comfort.

Comfort zonder compromis

Comfort en een stille werking staan tegenwoordig voorop, en DecoQT levert beide.

De eenheid produceert slechts 28dB(A) op lage snelheden en levert zo efficiënte koeling zonder storende geluiden. Dat maakt DecoQT de ultieme keus voor iedere omgeving waarin rust van belang is, zoals hotels en woonomgevingen.

Het ontwerp van de DecoQT garandeert bovendien koeling zonder tocht, en dankzij het enkele rooster voor aanzuiging en uitblazen van lucht is het systeem makkelijk te installeren en te onderhouden. Door de enkele zijde voor aanvoerlucht en retourlucht is flexibele plaatsing van de eenheid mogelijk, en hoeft het systeem niet meer per se boven de ingang te worden gehangen. Bent u op zoek naar een klimaatsysteem met een lage geluidsproductie, efficiënte luchtverdeling en goede esthetiek? Dan is de DecoQT de perfecte keus.

De kwaliteitsbelofte van Biddle

DecoQT onderstreept nog eens dat Biddle veel nadruk legt op productkwaliteit, met de ambitie om energiezuinige oplossingen te leveren voor alle branches – zonder concessies aan de kwaliteit.

Bent u klaar voor koeling van een hoger niveau? Ons team staat klaar om u te helpen – ontdek wat de DecoQT ventilatorconvector kan doen voor uw comfort!

Neem vandaag nog contact op.