Onze stand trok een groot publiek, waarbij het HR switchboard, de infraroodcamera op een groot scherm en de IndAC met rook buiten bijzonder populair waren.

Dankzij de inspanningen van ons team, hebben we een groot aantal jongeren de kans gegeven om de wereld van techniek te ontdekken. Dit was precies ons doel en we zijn blij dat we dit hebben kunnen bereiken!

Bekijk de aftermovie van het evenement hieronder om een glimp op te vangen van de energie en het enthousiasme dat we hebben ervaren.

Voor degenen die niet bekend zijn met Techniek Tastbaar, het is een doe- en beleef-evenement in de techniek voor jongeren in de leeftijd van 10-14 jaar en hun ouders. Het evenement biedt de mogelijkheid om techniek te ervaren door middel van leuke en interessante doe-activiteiten, georganiseerd door regionale technische MKB bedrijven. Het concept is gebaseerd op de "7 Werelden van Techniek", waaronder Mens & Gezondheid, Voeding & Natuur, Energie, Water & Veiligheid, Wonen, Werken & Verkeer, Ontwerp, Productie & Wereldhandel, Digitaal, Media & Entertainment en Hightech & Science. Voor meer informatie, bezoek onze website https://techniektastbaar.nl